Reviews

Amsterdam 10-06-2013

Goedemorgen, 

Buch verhuizingen heeft mij tot grote bevrediging verhuist afgelopen maart, alleen heb ik hier nog altijd 25 verhuisdozen van jullie staan, dat is vast niet de bedoeling. Kunnen jullie deze binnenkort eens ophalen?

Met Vriendelijke Groet,

Leo de Wijs

Geachte heer L. Wijs,

Wij wachten meestal tot onze klanten op hun gemak hun dozen hebben uitgepakt maar uiteraard hebben wij de dezelfde dag na deze mail de dozen bij u opgehaald. 

Met vriendelijke groet,

Barry Wouters


Amsterdam 27-05-2013

Goedemiddag Arie

Bedankt voor wederom een perfecte verhuizing. Het gehele proces van begin tot eind is vlekkeloos verlopen, waarbij het Buch team vriendelijk en professioneel heeft gehandeld. We hopen dat jullie onze volgende verhuizing weer kunnen organiseren." 

Groeten, D.K. te Amsterdam.


Amsterdam 03-07-2012

Goedemorgen Arie,

 

Alles is naar wens gegaan. Jullie flexibiliteit, stiptheid en service is ons wederom erg goed bevallen. Ik heb van iedereen alleen maar positieve feedback gehad.

Dank voor je uitgebreide mail. Ik zal het intern eens laten vallen dat we erg prettig met jullie hebben samengewerkt.

 

Als het aan mij ligt komen we elkaar in de toekomst nog wel tegen. Dank voor de goede uitvoering van het project!

 

Met vriendelijke groet,

 

Rob van den Meijdenberg

Producer Shownieuws

www.shownieuws.tv


Amsterdam, Zondag 26 Februauri 2012

Beste Barry ,
 
Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de uitstekende service van jullie bedrijf...Mijn moeder was best wel zenuwachtig voor de verhuizing maar door jullie vriendelijke en professionele aanpak is het allemaal uitermate soepel verlopen, ze zag al snel dat al haar meubels netjes in dekens en folie verpakt werden en toen we eenmaal op het nieuwe adres waren werd alles netjes in de juiste kamers gezet.
 
Zelfs het bed en de kasten werden uit elkaar gehaald en weer netjes in elkaar gezet en er was 1 kast bij die bijna van ouderdom uit elkaar viel maar Barry kreeg het voor elkaar om hem weer met extra schroeven goed stevig neer te zetten.
 
Daarnaast was het ook geen enkel probleem voor jullie om ook nog een aantal spullen naar mijn woning te brengen en dat vond ik geweldig want ik had niet geweten hoe ik dit anders bij mij thuis gekregen had.
 
Toppunt van service was toch wel dat toen jullie eenmaal klaar waren en de liften het allebei opeens niet meer deden ( 12 hoog !)Barry aan mijn moeder vroeg :  Heeft u wel eten want anders haal ik even wat te eten voor u hoor ......
 
Dat dit soort vriendelijkheid nog bestaat in Nederland doet mij erg goed en daarom zal ik jullie waar ik maar kan aanbevelen en ik geef jullie bedrijf dan ook een dikke 10 !!
 
Vriendelijke groet ,
 
Belinda Kreugel
 
Dochter van Gemma Barnas
Ottho Heldringstraat ***
1066 XT Amsterdam



New York-Antwerpen-Amsterdam week 50/51 2011

 

Beste Arie,

Hartelijk bedankt voor de service die we gekregen hebben van uw bedrijf.  Uw mensen waren geweldig en erg behulpzaam. De verhuis verliep van Antwerpen naar Amsterdam. In beide locaties was het moeilijk om die antieke zware gigantische kast te laden en lossen.  Vooral in Amsterdam was het ongelooflijk moeilijk.  Maar uw mensen hielden hun goed humeur. 
Alles werd gedaan zoals beloofd, correct en met een smile.

In twee/drie jaar gaan we terug verhuizen naar NY.  En ik weet wie ik moet contacteren.

Hartelijk dank en indien u een referentie nodig hebt kan U rustig mijn email geven.

Bert Aerts=

 


 

Amsterdam 13 september 2011 16:30:

 

Geachte heer Wouters,

Nogmaals dank voor een goed verlopen verhuizing.

 

Louis Lapidaire

 

United Academics

 

 


 

Amsterdam september 2011 16:00:

 

Beste Arie

Ik was gister bij mw. Yajeb, los van alle spanningen en haar gezondheidsproblemen is zij inderdaad erg tevreden over het verloop van de verhuizing en al het werk dat de verhuismannen hebben verzet. Dank daarvoor.

 

Vanessa Doelwijt

 

Projectbegeleider bewonerszaken

De Alliantie

Woningbouwverening


 

Edam, 30 augustus 2011 15:49:

Beste Arie,
 
Ook ditmaal waren wij weer helemaal tevreden over de verhuisservice van Buch.
Netjes gedaan.
 
Vanaf morgenavond kan u de verhuisdozen af komen halen. ze zijn leeg. In principe zijn wij voornamelijk in de avond thuis na 18:00. En aankomde zaterdag ben ik ook bijna hele dag thuis..

Mvg.
 
Anthony Schellevis


 
Amsterdam Zuid, augustus 2011 13:01:
 
Geachte heer Wouters,
Even een kort bericht na onze verhuizing van 1 week geleden. Het is zeer goed verlopen en ik wil u/Buch graag een compliment maken voor de goede zorgen. De verhuisploeg was uitermate behulpzaam en vriendelijk. Ik ben al tientallen keren verhuisd in mijn leven maar dat was waarschijnlijk wel de beste ervaring ooit!
Met vriendelijke groet.
M. van't Noordende

 


Amsterdam 22 augustus 2011 11:51:

 

Mijn moeder wil jullie uit het diepst van hart bedanken voor alle goede en vriendelijke zorgen bij haar verhuizing op 10 augustus.Nogmaals dank en succes verder.
Y.H.Peinemann

 


 

vrijdag 24 juni 2011 9:53:


Bij deze wil ik een compliment geven aan de jongens die afgelopen maandag de spullen verhuisd hebben. Zij bleven onder alle omstandigheden rustig!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Germa Rietveld


Eibergen 27.02.2011

Aan u, meneer Wouters, Barry, Desmond, Roy en Michel en aan iedereen die dit leest,

laten we graag weten dat Büch Verhuizingen op 16. Februari 2011 een topprestatie heeft geleverd,

toen onze inboedel van Amsterdam naar Eibergen wird verhuisd.

Een topprestatie, 120 jaar ervaring volledig waardig; deskundig, efficiënt en uitermate correct.

Zelfs drie glazen vitrinekasten ingepakt als pasgeboren babies, overleefden de rit (en het nauwe trapgat) zonder einige schade!

Bedankt, lieve Büchmannen, het was voor ons een fantastische ervaring.

Hidde Ras                                                                    Georg Havlik




ma 28-2-2011 9:58:


Thank you very much for the invoice, much appreciated!

We also like to say your boys were amazing, we were very happy with the service and quality of the work, please let them know! :)  We will most definitely be using you again for our next move! :)

Overall, it has been a very pleasant experience working with you and company, thank you very much for making our move pleasurable!

Kind regards,

Neeza


Purmerend 17-1-2011 21:17:

Langs deze weg willen wij onze dank voor de goede en professionele verhuizing die jullie afgelopen 31 december verricht hebben laten blijken.

We waren er zeer tevreden over. 

Zoals afgesproken zouden wij laten weten wanneer de geleende dozen weer retour gehaald konden worden.

Anthony Schellevis


Brussel 10-1-2011 9:13


ik wilde nog even melden dat ik erg tevreden ben over hoe de verhuizing is gegaan vrijdag. De heren hebben het uitstekend gedaan en ik zal jullie zeker aanbevelen als er vrienden van mij gaan verhuizen van Brussel naar Nederland!
groetjes,

Annette


Amstelveen 23-8-2010

Hi Arie,

Thank you so much for the safe and professional transfer of my piano!! I got very positive feedback about your staff from my colleagues at school and from my husband. Thanks again.
Regards,
Kati


09-04-2012

Goedemorgen meneer Wouters

 

Heel hartelijk dank voor de succesvolle verhuizing van Delta Airlines van NH Musica naar NH Galaxy.

Mochten we in de toekomst weer een verhuizing op de planning hebben, dan nemen we beslist weer contact op. Het is naar volle tevredenheid verlopen.


Hartelijke groet,

 

Nicole Ammerlaan

NH MUSICA / OPERATIONS MANAGER

Van Leijenberghlaan 221

1082 GG AMSTERDAM


Amsterdam 09-01-2010

 

Geachte heer Wouters,

Verhuizing op do 7 januari op van breestraat is prima verlopen. Mijn
complimenten aan uw medewerkers, keurige en secure mannen!

Dank en vriendelijke groet,

Steven Otto